Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle bulunmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yönlü fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şayan olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı şerh döneminı kısaltmak ve insanların emeksiz boşaltma olmalarını esenlar.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çısoy kötüın ve mualla ısının dışarı çıkmasını önlemek muhtevain kapının sapa yıkılmaz kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Malzeme: Yangın baplarında umumiyetle çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanımlidir.

Yangın bapsı; anatomi esenlığını koruyup yangın ve yaman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yalnızca kapının açılması görevini Yangın Merdiveni Kapısı adına getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını esenlar.

Bu baplar bel kemiği olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır yetişmek üzere iki gruba ayrılır.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 küme bir numara kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması ağırbaşlı Yangın Kapısı Fiyatları taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Özellikle duygun ve muteber materyallerin olduğu odaların kapılarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Çıkış Kapısı Ne Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedili bir durumda insanoğluın belli belirsiz bir itmesi ile içeriden hariçya harbi açılmaktadır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini makul görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli başlangıçlı kriterler delik önüne düzenınarak hüküm verilmektedir. Özellikle hakikat bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın yangın kapısı Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı kucakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine beis olan evgin gidişat kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse tam kalaba olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Report this wiki page